Nyheter

Bildet kan inneholde: fjellrike landformer, highland, fjell, vegetasjon, villmark.
Publisert 20. aug. 2019 13:40

Anders Bryn har vært i media med  ny rekord for norsk tregrense på 1404 meter over havet. Treet er registrert i folkeforsknings-appen Natur i endring - les om prosjektet i denne artikkelen fra Forskning i Friluft-konferansen 2018.

Henter forslag fra Google
Publisert 16. aug. 2019 12:28

A new paper is now available in Applied Vegetation Science: Peter Horvath, Rune Halvorsen, Frode Stordal, Lena M. Tallaksen, Hui Tang and Anders Bryn authored the paper titled "Distribution modelling of vegetation types based on area‐frame survey data".

Bildet kan inneholde: Blå, Grønn, Aqua, Azure, Turkis.
Publisert 18. juli 2019 14:58

Rapporten "Oppsett og tilrettelegging av QGIS for NiN naturtypekartlegging" ligger nå ute på nett. Rapporten kan du lese her.

Finse forskningsstasjon fra lufta
Publisert 18. juli 2019 13:24

Titan skriver om noe av forskningen vi gjør på Finse forskningsstasjon. Les hele saken på titan.uio.no for å se hva masterstudentene Sindre Jakobsen og Miriam Landa holder på med!

Bildet kan inneholde: naturlandskap, natur, highland, vann, lake district.
Publisert 4. juli 2019 09:11

Michal Torma recently defended his MSC thesis on the viability of collecting citzen-science data through the "Natur i Endring" citizen-science project.

Publisert 1. juli 2019 17:07

This year's field trip in BIO4120 is complete, introducing students to the natural variation of southern Norway from east to west and spanning as much of the NiN system as possible.

Bildet kan inneholde: Begivenhet, Team.
Publisert 13. mai 2019 11:04

Beautiful Jeløya was last week's destination for a GEco outing, looking for new field sites and discussing our ongoing and future research.

Bildet kan inneholde: Planet, Jord, Verden, Astronomisk objekt, Kloden.
Publisert 13. mai 2019 10:30

The project 'Terrestrial ecosystem-climate interactions of our EMERALD planet' had its kickoff meeting last week in the historic Domus Academica in Oslo.

Publisert 3. apr. 2019 09:12

April 2nd marks the official release of the new landscape classification of NiN (Nature in Norway), freely available from nin.artsdatabanken.no.

Publisert 25. mars 2019 10:58

Introduksjonskurs til NiN som system og for kartlegging ble holdt på Blindern 12.-13. mars. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra de rundt 140 deltagerne.