Klimahuset

Bildet kan inneholde: produkt, banner, reklame.

Klimahuset

I Nordens første utstillingshus om klima og klimaendringer lærer du om hvordan jordas klimasystem fungerer, hvilke konsekvenser global oppvarming har, hvilke løsninger som finnes og hvordan du selv kan bidra. Klimahuset retter seg spesielt mot ungdom og vil tilby formidling for elever fra ungdomsskole og videregående skole. Amfiet er møteplass for dialog rundt klima og miljø, og huser ulike typer arrangementer. Disse strømmes så langt det lar seg gjøre. I uteområdene rundt huset formidles kunnskap om vær- og natur til de minste barna gjennom aktiviteter og installasjoner.

Information in English

Åpningstider

Alle dager 10–17
Stengt fredag 14. august.

Ved stor pågang kan det være litt ventetid for å komme inn i utstillingen.

Billettpriser for Klimahuset

 

Se video fra Klimahuset

Endelig kan du få oppleve utstillingene om klima og klimaendringer ved Naturhistorisk museum. Få en forsmak på det som møter deg i det nye bygget. 

Kommende arrangementer

10. aug. 2020 08:00 - 12. aug. 2020 19:00
12. aug. 2020 11:30 - 12:30
14. aug. 2020 19:00 - 20:15

Utstillingen

Bilde fra utstillingen i Klimahuset

Utstillingen gir oppdatert, forskningsbasert kunnskap om hva dagens klimasituasjon består i. Den forklarer forskjellen på naturlige og menneskeskapte klimaendringer, hva vi er i ferd med å miste og hvilke konsekvenser ulike scenarioer vil ha for fremtiden. Samtidig får besøkende innsikt i hva som kan gjøres for å stoppe krisen, og hva deres egen rolle i klimakampen kan være.

Utstillingen er utviklet i samarbeid med utstillingsdesignerne SixSides.
 

Aktuelle saker

Har du spørsmål om Klimahuset?

Brita Slettemark, leder av Klimahuset

Torkjell Leira, arrangements- og utstillingsansvarlig

Merethe Alm, pressekontakt

Booke skolebesøk?

Fra høsten 2020 tilbyr vi formidlingsopplegg ved Klimahuset for skoleklasser og barnehager. Ønsker du allerede nå å booke din klasse til et opplegg, fyll ut følgende nettskjema, så tar vi kontakt med dere.