Skaperverksted: Lag ditt eget arktiske diorama!

Ta med familien til Skaperverksted i Klimahuset i vinterferien. Her kan du kan lage ditt helt egne utstillingsmonter i miniatyr med tema fra Arktis.

arktisk diorama, hender i forskjellige farger med verktøy

Bildet kan inneholde: verden, azure, blå, tekstil, bokhylle.Mandag til søndag i vinterferien kan du lage ditt eget diorama (utstillingsmonter) i miniatyr. Du har kanskje sett det i de zoologiske utstillingene ved tidligere besøk?

Årets tema i Klimahuset er Arktis og du finner derfor isflak, isbjørner og fjellrev blant elementene du kan bygge dioramaet ditt av. Velger du Nordlys? Eller storm? Vi har alt du trenger for å lage ditt unike diorama. Etterpå kan du ta med dioramaet hjem. Kom og være kreativ med oss i Naturhistorisk museums Skaperverksted!

Skaperverkstedet er inkludert i billettprisen og passer for barn ned til 3 år. Vi bruker limpistoler som kan bli varme, derfor må alle barn være i følge med en voksen.

I Botanisk hage har vi masse aktiviteter for barnefamilier med fugler som tema.
Museumsbutikken, veksthusene og kaféen holder også åpent.
Zoologiske og geologiske utstillinger er dessverre midlertidig stengt.

Emneord: Skaperverksted
Publisert 4. feb. 2022 12:05 - Sist endret 7. apr. 2022 21:01