English version of this page

Klimahuset

besøkende opplever video-installasjon i utstillinger i Klimahuset

Ta på en vulkansk bombe eller stå midt i en tropisk storm. Smugkikk inn i en verden som er tre grader varmere og finn din styrke i klimakampen.

I Klimahuset får du oppdatert kunnskap om klima og klimaendringer presentert på en måte som gir opplevelser for hele familien. Klimahuset er Nordens første utstillingshus om klima og åpnet i juni 2020.

Klimahusets amfi kan leies til åpne og lukkede arrangementer med tema knyttet til klima, natur, miljø eller bærekraft.

Utstillingene

Klimahusets utstillinger er interaktive og moderne og gir innsikt i både de naturlige og menneskeskapte klimaendringene. 

Mer om utstillingene

Bildet kan inneholde: skjorte, anlegg, organ, har, lykkelig.

Jobber du i skole eller barnehage?

Vi tilbyr formidling om klima til ungdommer på ungdomsskole og videregående skole, og om årstider, vær, natur og miljøvern for barnehagebarn. Les mer om tilbudet vårt og book tid ved å klikke deg inn på aldersgruppen du jobber med.

For skoler

For barnehager

Lei Klimahuset!

Bildet kan inneholde: moro.

Legg neste arrangement, seminar eller konferanse til Klimahusets amfi. Alle deltakere får gratis inngang til Klimahusets utstillinger.

Har du spørsmål om Klimahuset?

Omvisning i Klimahuset

Bli med på en rundtur i Klimahusets utstilling med en av våre kunnskapsrike omvisere. 

Mer informasjon og priser

Klimahagen - barnas opplevelseshage 

Rett utenfor Klimahuset finner du Klimahagen. Her kan barna lære om vær og natur gjennom aktiviteter kunstneriske installasjoner - og en mange millioner år gammel fossilstein.

Bærekraft på timeplanen: Ressursside for lærere

Bli en reser i bærekraftsundervisning! Se opptak av Klimahusets tidligere seminarer om undervisning i  bærekraftig utvikling.