Etter- og videreutdanningstilbudet ved NHM

Planter og dyr – utforskende undervisning

Vi har gleden av å invitere til heldagskurs for barneskolelærere som deltar på naturfagskonferansen. Påmelding skjer via Naturfagsenteret.

Tid: 20. oktober 2016 kl. 9.00 – 15.00 (kaffe serveres fra kl. 8.45)

Vi ønsker å inspirere til utforskende undervisningsmetoder om planter og dyr som kan gjennomføres på egen skole eller i nærmiljøet. Temaene er formering, tilpasning og evolusjon. Vi kommer til å være dels inne på Naturhistorisk museum og dels ute i Botanisk hage.

Oppmøtested: Naturhistorisk museum, auditoriet i Lids hus (Botanisk museum). Alle T-baner går til Tøyen, derfra følger du skilt til Munch museet, og så ser du Lids hus og Botanisk hage, som begge er en del av Naturhistorisk museum. Du kan også reise med buss eller trikk. Slik kommer du deg hit.
NHM arrangerer tidvis etterutdanningskurs for lærere i naturfaglige emner. Kursene arrangeres i samarbeid med kommuner/fylker og organisasjoner. Disse kursene har særlig vektlagt feltarbeid og ekskursjoner.

Noen aktuelle emner er: Livet i fjæra, Feltarbeid i innsjøer og rennende vann, Feltarbeid i skog, Naturens spiskammer- bruk av ville bær og sopp, Mat av vårens ville vekster, Regnskogen, Menneskets utviklingshistorie, Geologien på Kolsås, Geologien ved Semsvann i Asker, m.m.

Publisert 21. jan. 2009 13:43 - Sist endret 16. okt. 2017 17:24