English version of this page

Naturhistorisk museum gjenåpner

Når vi nå åpner dørene igjen, vi vil legge til rette for at det skal bli en trygg og god opplevelse for våre besøkende. Vi følger myndighetenes forskrifter for å ivareta publikum og ansattes helse og sikkerhet. Les mer om tiltakene vi har innført for et trygt museumsbesøk.

Bildet kan inneholde: tre, branch, natur, woody plante, anlegg.

Botanisk hage og museumsbygningene ved Naturhistorisk museum i Oslo har vært stengt for publikum siden 12. mars etter at myndighetene iverksatte strenge smitteverntiltak og stengte alle universiteter og museer.

Vi er glade for å nå kunne åpne museet igjen, og vi vil legge til rette for at det skal bli en trygg og god opplevelse for våre besøkende.

Tiltak for et trygt museumsbesøk

• Av smittevernhensyn er det et begrenset antall besøkende som kan være inne i de zoologiske og geologiske utstillingene, samt museumsbutikken.
  • Besøkende må til enhver tid holde minimum 1 meters avstand til hverandre.
  • Garderoben er stengt. Vi oppfordrer derfor besøkende til kun å ha med seg små vesker.
  • Besøkende som kommer i grupper oppfordres til å holde seg samlet under hele besøket.
  • Besøkende med små barn anbefales å bruke bæresele.
  • Antibac er tilgjengelig for publikum på flere steder ved museet.
  • Vi har fjernet flere berøringspunkter ved museet.
  • Kontaktløs betaling med kort anbefales i museumsbutikken.

Har du spørsmål under besøket ditt? Kontakt en av våre museumsverter i gule vester.

Velkommen tilbake til museet!

Våre åpningstider

Zoologiske og geologiske utstillinger fra tirsdag 19. mai:
Tirsdag-fredag: 11–16
Lørdag-søndag: 10–17
Kristi Himmelfartsdag: 10–17

Botanisk hage fra mandag 18. mai:
Alle dager: 09–21

Palmehuset og Victoriahuset: