Høstferien på Naturhistorisk museum

En uke full av aktiviteter og arrangementer om klima og natur (24. september–4. oktober)

Bildet kan inneholde: blad, drue blader, plantepatologi, tre, anlegg.

Ser du innholdet på mobil? Snu skjermen horisontalt for best visning av programmet. 

Dette kan du oppleve hver dag

Hva Beskrivelse Når Hvor
Klimaquiz Test dine klimakunnskaper og bli med i trekningen av bokpremie og gratisbilletter til museet.  Hele dagen Klimahuset
Omvisning

Inkludert i billetten din kan du bli med på omvisning i de splitter nye utstillingene i Klimahuset. Omvisningen varer cirka 45 min.

16:00 Klimahuset
Natursti med quiz Hvordan er dyr tilpasset ulike klimaer? Bli med på natursti og ta quiz med fine premier fra museumsbutikken.  Hele dagen Colletts hus

Dette kan du oppleve mandag til fredag

Når Hva Beskrivelse Hvor
Mandag kl. 12:00 og kl. 14:00 Hva gjør en naturforsker? Møt unge forskere fra Naturhistorisk museum. De forteller om prosjektene sine og om hvordan du selv kan bli natur- eller klimaforsker. Klimahuset
Tirsdag kl. 12:00 og kl. 14:00 Fiks mobilen din selv!

Fiksefest for mobiler med knust skjerm eller skadeskutte ladere. Husk å ta med ny del hvis du trenger det.

Klimahuset

Onsdag kl. 12:00, 13:00, 14:00 og 15:00

Lagspilleren og nytenkeren Møt ungdom som jobber for et bedre klima. Ulike ungdomsorganisasjoner gjennom hele dagen. Klimahuset

Torsdag, fra kl. 10:00 til kl.14:00 

Klesbyttemarked for ungdom

Har du en genser til overs? Trenger du ny lue til høsten? Velkommen til klesbyttemarked! Kl. 10:00-11:45 tar vi imot klærne, kl. 12:00-14:00 er det bytting.
 

Klimahuset
Fredag kl. 12:00 og kl. 14:00  Film + klima = sant Kom og se utvalgte videoer om natur, miljø og klima. Klimahuset

Du må ha vanlig inngangsbillett for å delta på arrangementet. Torsdager er det gratis inngang. Det er ikke påmelding, men første mann til mølla-prinsippet gjelder når aktivitetene har begrenset antall deltakere.

Utstillingene i Klimahuset er splitter nye, og forteller om forskningen på klima, konsekvensene av klimaendringer og ikke minst løsningene på klimakrisen.

Smitteverntiltak vil bli overholdt! Husk å holde 1 meter avstand, sprit deg ofte og bruk gjerne munnbind. Hvis det blir for mange av gangen, vil vi slippe inn folk i puljer.

Aktivitetene er arrangert i samarbeid med: Sustainability & Design Lab ved UiO, Natur og Ungdom, Spire, Changemaker, KFUK/KFUM, Oslo sentrum Natur og Ungdom.

Publisert 11. sep. 2020 14:45 - Sist endret 6. apr. 2022 13:50