Bilder av dyreskjelletter på kunstutstilling

Til utstillingen Fragile Lives på Galleri Brandstrup har kunstnerne skulptør Elena Engelsen og fotograf Per Maning fått tilgang til fugle- og pattedyrskjeletter fra Naturhistorisk museum. Utstillingen på Tjuvholmen er åpen til 15. september. 

Torsdag 22. august kl 1800 åpnet utstillingen Fragile Life på Galleri Brandstrup på Tjuvholmen i Oslo. Utstillingen er et samarbeid mellom skulptør Elena Engelsen og fotograf Per Maning. Til tross for deres forskjell i kunstnerisk form har de begge en fascinasjon for vår sårbare natur. Under utarbeidelsen av deler av utstillingen har de fått tilgang til skjeletter av fugl og pattedyr ved Naturhistorisk museum samarbeid med professor Øystein Wiig.

Bla i bilder fra utstillingen under

Error: resource not found: /om/aktuelle-saker/bilder/0903-objekter-pa-kunstutstilling/liste

Gjennom bruk bilder av våre vitenskapelige objekter ønsker Engelsen og Maning å gi et kunstnerisk uttrykk for naturens sårbarhet. Kunstnerne vil fortsette å arbeide i våre samlinger for å videreutvikle muligheten til å uttrykke naturens sårbarhet gjennom sin kunst. Fra museets sin side er dette samarbeidet en ny måte å formidle kunnskap om naturmangfoldet på, gjennom vitenskapelige objekter som vi oppbevarer innenfor museets vegger. 

Utstillingen varer fra 22. august til 15. september.

Publisert 3. sep. 2019 23:45 - Sist endret 7. jan. 2021 11:25