Ny formidlingspaviljong

Arbeidet med å bygge et nytt område for uteundervisning har startet

Slik vil bygget se ut når det står ferdig i februar 2017. Illustrasjon: Kristin Jarmund Arkitekter.

Naturhistorisk museum har lenge hatt behov for et uteundervisningsområde under tak i Botanisk hage. Vi underviser skoleelever og har gjennom hele året omvisninger og ulike aktiviteter hvor man har behov for å stå under tak når det regner eller snør. Bygget vil også kunne brukes av andre besøkende når det ikke foregår undervisning der.

Etter planen vil prosjektet være ferdig i slutten av februar. Bygget vil ligge mellom Lids hus (tidligere Botanisk museum) og Monradsgate som går mellom Munch-museet og NHM.

Det er Sparebankstiftelsen DNB som har finansiert prosjektet og Kristin Jarmund Arkitekter som har tegnet det.

Bildet viser byggeplassen som ligger nedenfor systematisk hage, mellom Lids hus og Monrads gate.

Publisert 20. des. 2016 14:21 - Sist endret 17. jan. 2019 09:26