Sommerbutikken åpner i nye lokaler

I 2015 finner du sommerbutikken i og foran den vanlige museumsbutikken mellom museumsbygningene.

 

Sommerbutikken, som de to siste somrene har vært i arealene i østfløyen av Tøyen hovedgård, vil denne sommeren være en del av den nye butikkpaviljongen mellom museene.

– Da vi åpnet sommerbutikken for to år siden, hadde vi en butikk i hvert av museumsbyggene. Begge var inneklemt i lokaler som egnet seg lite for butikkdrift og som ikke hadde utvidelsesmuligheter, sier butikksjef Hanne Lene Skjeklesæther.

– Men etter at vi fikk den nye butikkpaviljongen, har vi muligheten for å samle butikkdriften på ett sted. På den måten vil vi fortsatt ha salg av gode hageredskaper, frø, planter og andre aktuelle produkter for den hageinteresserte besøkende, som nå i tillegg kan plukke med seg en dinosaur eller noen flotte smykkesteiner.

– Noen vil sikkert savne lokalene i hovedgården, men vi skal få til en morsom og litt annerledes sommerbutikk i vårt nye bygg også, sier Skjeklesæther.

Sommerbutikken vil være åpen i museenes åpningstid, som er 11–16 tirsdag til søndag. Mandager er butikken og museene stengt.

Publisert 20. apr. 2015 10:51 - Sist endret 17. aug. 2020 13:46