English version of this page

Smitteverntiltak på Naturhistorisk museum

Museet holder åpent med vanlige åpningstider og vil legge til rette for at besøkende skal få en trygg og god opplevelse. Vi følger helsemyndighetenes råd for å ivareta publikums og ansattes helse og sikkerhet.

Vi ber alle besøkende gjøre seg godt kjent med tiltakene som er innført for et trygt museumsbesøk, listet opp nedenfor.

Tiltak for et trygt museumsbesøk

• Påbud om munnbind innendørs der man ikke kan opprettholde minst 1 meters avstand. Det er derfor viktig at alle besøkende har munnbind tilgjengelig. Barn under 12 år og personer som av medisinske årsaker ikke kan bruke munnbind, er unntatt dette påbudet.
  • Besøkende må til enhver tid holde minimum 1 meters avstand til hverandre.
  • Antibac er tilgjengelig for publikum på flere steder ved museet. Benytt disse når du møter på dem.
  • Garderoben er stengt. Vi oppfordrer derfor besøkende til kun å ha med seg små vesker.
  • Besøkende som kommer i grupper oppfordres til å holde seg samlet under hele besøket.
  • Besøkende med små barn anbefales å bruke bæresele.
  • Kontaktløs betaling med kort anbefales i museumsbutikken.
  • Det er et begrenset antall besøkende som kan være inne i de zoologiske og geologiske utstillingene, Klimahuset og museumsbutikken samtidig.
  • Vi har fjernet flere berøringspunkter ved museet.
  • For Klimahuset, hvor det er lagt opp til stor grad av interaksjon i utstillingen, har vi begrenset berøringspunktene, og sørger for hyppig vask av de gjenstående.
Publisert 15. mai 2020 14:21 - Sist endret 30. okt. 2020 14:57