Pedagoger søkes til Klimahuset

To ledige 10-måneders engasjementer hos det nye Klimahuset ved Naturhistorisk museum.

Illustrasjon av Klimahuset

Illustrasjon: Lund Hagem arkitekter og Atelier Oslo

Universitet i Oslo ved Naturhistorisk museum (NHM) bygger Klimahuset i Botanisk hage på Tøyen. Huset åpner våren 2020 og vil gi rom for utstillinger, opplevelser og debatt om klima og klimaendringer. Klimahuset er et miljøvennlig bygg på 650 kvm og skal fylles med aktiviteter fra morgen til kveld.

I den forbindelse søker vi to dyktige pedagoger med klimafaglig eller naturfaglig kunnskap til teamet som jobber med det nye Klimahuset ved NHM.

Den ene stillingen vil være med på å utvikle nye pedagogiske opplegg om natur, vær og klima. De skal være rettet mot barnehagebarn, gjennomføres utendørs i Botanisk hage og legge vekt på utforskning, opplevelser, lek og læring.

Den andre medarbeideren vil være med på å utvikle nye undervisningsopplegg om klima og klimaendringer rettet mot ungdomsskoler og videregående skoler, knyttet til Klimahusets utstillinger innendørs og utendørs. Stillingen har særlig fokus på formidling i uformelle læringsarenaer (Klimahuset og Botanisk hage).

Formidling om klima og klimaendringer er et nytt felt på NHM, og du må ha både pedagogisk og klimafaglig kompetanse. Du må ha evne til å utvikle og gjennomføre nye ideer, tenke tverrfaglig og ha god forståelse for målgruppen. Du må kunne arbeide selvstendig og kreativt i et sterkt faglig miljø.

Begge stillingene er 100% engasjementstillinger i perioden 1. september 2019 – 30. juni 2020. Stillingene er knyttet til utvikling av pedagogiske opplegg og utstillinger til det nye Klimahuset ved Naturhistorisk museum.

Søknadsfrist på begge stillingene er 16. juni 2019.

Les mer og søk på stillingene:

Pedagog med klimafaglig/naturfaglig bakgrunn, barnehagenivå

Pedagog med klimafaglig/naturfaglig bakgrunn, nivå ungdomsskole og videregående skole

Publisert 7. juni 2019 17:04 - Sist endret 8. juni 2019 19:32