Klimahuset søker leder

Vi søker en person som kan lede arbeidet ved det nye Klimahuset.

Illustrasjon av Klimahuset

Illustrasjon: Lund Hagem arkitekter og Atelier Oslo

Universitetet i Oslo ved Naturhistorisk museum (NHM) bygger et nytt Klimahus på 650 kvm i Botanisk hage på Tøyen. Huset åpner våren 2020 og vil gi rom for opplevelser og debatt om klima og klimaendringer. Det vil inneholde forskningsbaserte utstillinger og et amfi med plass til 140 personer.

Klimahuset skal fylles med aktiviteter fra morgen til kveld; utstillinger, skoleundervisning, debatter, seminarer og andre arrangementer. Selve bygget og driften av det er finansiert av UMOE, Oslo kommune, Sparebankstiftelsen, Statkraft, OBOS og stiftelsen UNI.

Klimahuset er under etablering, endelig organisering, innhold og aktiviteter er under utvikling. Vi søker en person som kan lede arbeidet ved det nye Klimahuset. Økonomi- og personalansvar vil ligge til stillingen. Vi ønsker tiltredelse så snart som mulig.

Les mer og søk på stillingen

Publisert 9. mai 2019 13:35 - Sist endret 9. mai 2019 13:35