Klimahuset søker verter

Vil du jobbe i Klimahuset?

Illustrasjon av Klimahuset

Illustrasjon: Lund Hagem arkitekter og Atelier Oslo

Klimahuset søker noen dyktige medarbeidere med miljø- og klimafaglig kunnskap til tilkallingsvakter/ekstravakter.

Våre nye medarbeidere vil bidra til formidling og omvisninger i utstillingene, gjennomføring av arrangementer i Klimahusets amfi og vil også betjene resepsjonen.

Vi ser for oss å ansette personer under utdanning eller personer som ønsker deltidsjobb. Du må ha relevant utdanning fra universitet og høyskole, minimum påbegynt bachelornivå. Dokumentert kompetanse med relevans for arbeidsoppgavene kan erstatte utdanningskravet.

Du må ha god innsikt i, og interesse for, miljø- og klimafaglige tema. Du må beherske norsk og engelsk flytende, og det er en fordel om du kan flere fremmedspråk.

Erfaring fra undervisning, formidling, butikk, resepsjon eller lignende vil telle positivt.

Oppdragene er for inntil 6 måneder, med mulighet for fornyet periode.

Henvend deg til Klimahusets leder Brita Slettemark (brita.slettemark@nhm.uio.no) for registrering av din søknad.

Registreringen avsluttes 19.02.2020 kl. 15.00.

Publisert 13. feb. 2020 09:13 - Sist endret 13. feb. 2020 09:13