Tidligere arrangementer i opptak - Side 2

Bildet kan inneholde: produkt.
Publisert 7. sep. 2020 13:37

Flora Norvegica Radiographica er det første forsøket på å presentere et helt lands planteliv i røntgen. Det er ikke en fagbok, men en feiring av plantene, en godtepose av bilder og tekst. Under kan du se opptaket fra boklanseringen som ble arrangert i Klimahuset søndag 06. september 2020.

To hender holder hverandre i dans
Publisert 25. aug. 2020 10:34

En feiring av menneskers evne til handling og endring - med et skråblikk på Norges oljetørste løsninger. Et fyrverkeri av akrobatikk, dans, håndstående og musikk. En utforskning av bevegelse når vi tenker nytt og kreativt i en situasjon der ting er snudd på hodet. 

Se opptak av arrangementet som ble strømmet i forbindelse med Grønn digital Arendalsuke 11. august 2020.

Bildet kan inneholde: tilpasning, organisme, anlegg.
Publisert 19. aug. 2020 14:39

Klimaendringene fører til knapphet på ressurser, og FNs Klimapanel advarer om at dette leder til høyere konfliktnivå og økte migrasjonsstrømmer. Hvordan vil de globale klimaendringene påvirke norske interesser og norsk utenrikspolitikk?

Se opptak av arrangementet som ble strømmet i forbindelse med Grønn digital Arendalsuke 12. august 2020.

Bildet kan inneholde: person, ansikt, hår, ansiktsuttrykk, panne.
Publisert 8. juni 2020 21:35

Det aller første test-arrangementet fra Klimahuset: Speed-date med en klimaforsker. Ekstremnedbør er tema for Rasmus Benestads innlegg, mens Ketil Isaksen vil fortelle om den operative permafrostovervåkningen ved Meteorologisk institutt.

Se opptak av arrangementet som ble strømmet 31. mars 2020

Bildet kan inneholde: grønn, tekst, font, gul, himmel.
Publisert 8. juni 2020 21:30

Klimapiloter, utslippsfri varelevering, fossilfri kollektivtrafikk og klimavennlige jobbreiser. Dette er noe av det Heidi Sørensen, direktør for Klimaetaten i Oslo kommune, snakket om da hun gjestet Kaffe & Klima.

Se opptak av arrangementet som ble strømmet 5. mai 2020

Bildet kan inneholde: fotografi, botanikk, photography, tre, smil.
Publisert 8. juni 2020 21:20

Ti millioner arter finner vi i verden, fra små, encellede organismer til blåhvalen, som er så stor at bare tungen kan veie like mye som en elefant. Hvor kommer de alle fra? 

Se opptak av arrangementet som ble strømmet 26. mai 2020.