Klimabokfestivalen 2020 - dag 1

Andrew Petter Kroglund og Anja Røyse møttes til samtale om sine bøker, Termostat og Varm klode, kaldt hode. Samtalen ble ledet Klimahusets Torkjell Leira, selv forfatter.

Se opptak av arrangementet som ble strømmet 15. desember 2020

Andrew Petter Kroglund er en norsk skribent, samfunnsdebattant og forfatter, bosatt i Oslo. Kroglund har vært daglig leder for Blekkulf, medarbeider i Regnskogfondet og WWF og informasjonssjef i Utviklingsfondet. I 2015 ble han innvalgt i Ullern bydelsutvalg som representant for Miljøpartiet De Grønne.

Anja Røyne har doktorgrad i fysikk, og jobber som forsker og foreleser ved Universitetet i Oslo. Hun forsket tidligere på solenergi, men har siden 2005 vært tilknyttet en gruppe som jobber med geologiske prosesser, både oljeutvinning og geologisk lagring av karbondioksid. Hennes første bok, Menneskets grunnstoffer: Byggeklossene vi og verden er laget av, vant i 2018 Brageprisen i klassen for populærvitenskap.

Dette arrangementet var første dag av "Klimabokfestivalen 2020", en serie på fire bokbad 15.-18.desember

Publisert 16. des. 2020 08:24 - Sist endret 17. des. 2020 08:51