Bærekraft på timeplanen: Hva sier elevene?

Hva mener elevene om undervisningstilbudet i bærekraft? Tre elever kommer for å dele sine tanker med Utdanningsforbundets leder Steffen Handal. Seminarserien Bærekraft på timeplanen er for alle som jobber med eller er interessert i utdanning for bærekraftig utvikling.

Bildet kan inneholde: yttertøy, mote, oransje, sosial gruppe, tilpasning.

Hva mener elevene selv om undervisningstilbudet i bærekraft og hva ønsker de mer og mindre av fremover? Denne gangen retter vi mikrofonen mot mottakerne av undervisningen for å høre om deres erfaringer så langt.

Vi får besøk av elever fra Hagaløkka barneskole, Apalløkka ungdomsskole og Kuben videregående skole. Elevene gir sine beste råd og utfordrer Utdanningsforbundets leder Steffen Handal som også kommer.

For å delta, møt opp i Klimahusets amfi eller følg sendingen digitalt. Lenke kommer. Sendingen vil også være tilgjengelig på Klimahusets hjemmesider i etterkant.

Annenhver måned inviterer Klimahuset til seminarserien Bærekraft på timeplanen. Seminaret er relevant for skoler og lærere og gir faglig påfyll og inspirasjon til undervisning i bærekraft.

Følg med på nettsidene våre for fremtidige arrangementer. Utover vinteren planlegges det blant annet besøk av den kommende klimaprisvinneren.

Klimahuset er en del av Naturhistorisk museum ved Universitetet i Oslo og har utstillinger om klima og klimaendringer, arrangementer med tema miljø, klima og bærekraft, og undervisningsopplegg for skoleelever i ungdoms- og videregående skoler.

Publisert 13. okt. 2021 13:15 - Sist endret 18. okt. 2021 14:10