Øyafestivalen på Klimahuset

Emilie Nicolas og Kamara er blant toppnavnene når Øyafestivalen flytter inn på Klimahuset fredag 14. august.

Logo Øyafestivalen

Emilie Nicolas regnes som en av våre mest spennende artister, med en egen evne til å tøye poppens rammer. Hun har toppet albumlista og vunnet flere Spellemannpriser. I juni slapp hun albumet «Let Her Breathe» til flere 6´ere. KAMARA toppet Musikknyheters liste over årets mest spennende norske debutanter 2020 og var en av finalistene til Årets Urørt i 2019. Vi er veldig stolte over å få besøk av begge to på Klimahuset fredag under Øyafestivalen. Programleder for kvelden er Christine Dancke, og det vil bli live musikk, intervjuer og mer til. 

Øyafestivalen har vunnet en rekke miljøpriser både i Norge og internasjonalt, og ble i fjor kåret til verdens grønneste festival av International AGFl Awards. Både Øyafestivalen og Klimahuset håper at dette er starten på et langt og godt samarbeid.

Du kan se det hele digitalt på DNB Scene, hvor mangeårig sponsor av Øyafestivalen, DNB, arrangerer Festivalsommer 2020 sammen med dem og sju andre norske festivaler: https://festivalsommer.dnb.no/?WT.mc_id=dnb-karusell_festivalsommer

Publisert 7. juli 2020 12:45 - Sist endret 9. aug. 2020 13:53