Lagspilleren og nytenkeren

Alle kan bidra i klimakampen! I utstillingen i Klimahuset kan du finne ut hvilken rolle som passer best for deg. Er du en lagspiller eller en nytenker, eller funger du muligens best som ekspert? I ungdomsorganisasjonene finner du alle disse typene. Kom og bli inspirert av ungdom som allerede jobber aktivt for et bedre klima.

Bildet kan inneholde: blad, gul, illustrasjon, tre, botanikk.

Program:

Kl. 12.00 Natur og Ungdom viser filmen «Ekspedisjon Barents» om hvordan fem unge mennesker seilte til Bjørnøya i Barentshavet for å vise fram naturen, klimaet og hva som truer det. 
Kl. 13.00 Changemaker kjører Bezzerwizzer Quiz som en intro til Verdens Beste Nyheter. Gode muligheter for premier!
Kl. 14.00 Spire "Klimakamp er kvinnekamp" – et foredrag og workshop om klimarettferdighet.
Kl. 15.00 KFUM/KFUK Global: Bli med å finne klimaløsningene! Vi går gjennom en modell fra FNs klimapanel og maler løsningene på banner.

I samarbeid med Natur og Ungdom, Spire, Changemaker, KFUK/KFUM Global.


Du må kjøpe inngangsbillett til utstillingen for å delta. Det kreves ikke påmelding, men første mann til mølla-prinsippet gjelder. Denne aktiviteten har et begrenset antall deltakere.

Utstillingene i Klimahuset er splitter nye, og forteller om forskningen på klima, konsekvensene av klimaendringer og ikke minst løsningene på klimakrisen. Kl. 16.00 er det spesialomvisning for ungdom inkludert i inngangsprisen.

Smitteverntiltak vil bli overholdt! Husk å holde én meter avstand, sprit deg ofte og hold deg hjemme om du er syk eller har symptomer.

Publisert 23. sep. 2020 12:44 - Sist endret 30. sep. 2020 10:37