Klesbyttemarked for ungdom

Har du en genser til overs? Trenger du ny lue til høsten? Velkommen til klesbyttemarked i høstferien!

Bildet kan inneholde: stillbildefotografering, blomst, tulipan, stilleben, anlegg.

Slik fungerer det: Ta med deg opptil sju rene, pene plagg. For hvert klesplagg du leverer inn får du en kupong. Den kan du kan bruke til å bytte til deg et annet plagg. 

Vi tar imot klærne inne i Klimahuset fra kl. 10.00 – 11.45, sorterer dem og henger dem opp. Etterpå, fra kl. 12.00 – 14.00, kan alle som har levert inn klær bruke kupongene til å velge seg nye plagg. Mye billigere for alle, og mye bedre for kloden! 
Vi har ikke prøverom på Klimahuset, men du kan prøve klær på toalettet så lenge det ikke blir kø.

I samarbeid med Oslo sentrum Natur og Ungdom.

 

Torsdager er det gratis inngang til Klimahuset og de andre museene på Naturhistorisk museum. Du trenger ikke å melde deg på arrangementet, men første mann til mølla-prinsippet gjelder. Denne aktiviteten har et begrenset antall deltakere.

Utstillingene i Klimahuset er splitter nye, og forteller om forskningen på klima, konsekvensene av klimaendringer og ikke minst løsningene på klimakrisen. Kl. 16.00 er det spesialomvisning for ungdom inkludert i inngangsprisen.

Smitteverntiltak vil bli overholdt! Husk å holde én meter avstand, sprit deg ofte og hold deg hjemme om du er syk eller har symptomer.

Publisert 21. sep. 2020 16:40 - Sist endret 23. sep. 2020 14:43