Museumspedagogisk fagdag 2014

Vi ønsker alle som arbeider med museumspedagogikk velkommen til Museumspedagogisk fagdag 2014.

Bildet kan inneholde: anlegg, himmel, blomst, vindu, bygning.

Invitasjon

Museumspedagogisk fagdag er en møteplass for museumspedagoger over hele landet. Hit kommer folk fra bygdemuseer, digitale museer, forskningsmiljøer og fra våre største museumsinstitusjoner.  Fagdagen består av et foredragsprogram og tid til å snakke sammen uformelt i pauser og under formiddagsmaten.

Foredragsprogrammet blir til etter hvert som dere melder inn hva dere har lyst til å dele i fagmiljøet. Det vi kan si sikkert om programmet på dette tidspunktet er at det vil bli anledning til å se våre utstillinger i forbindelse med fagdagen. I tillegg til våre faste utstillinger, vil Sexus være åpnet, og Parasites – Life Undercover, en vandreutstilling fra Museum für Naturkunde i Berlin.

Vil du holde foredrag?

Dere holder på med interessante ting alle sammen, og vi vil gjerne ha foredrag om alt fra teori om museumspedagogikk, via vellykkete og ikke vellykkede utstillinger til aktuelle problemstillinger dere holder på med ved deres museum. Dette er året for mange jubileer, men også en tid da mange museer arbeider med nye formidlingsmåter, med nye tema og organiseres på nye måter.

Vi har plass til 10-12 foredrag, så det er lurt å være tidlig ute med å melde inn!

Begrepet foredrag kan tolkes i vid forstand, alt fra det tradisjonelle med muntlig presentasjon med power point-støtte, til filmer eller aktiviteter. Dersom du har stoff som egner seg visuelt på plakater, vil dette også være mulig å vise.

Hver enkelt foredragsholder får 15 minutter med forsamlingens fulle oppmerksomhet, og 5 minutter til spørsmål, avklaring eller diskusjon. Vi har projektor og PC, ta med ditt innlegg på PC, Mac eller minnepinne.

Påmelding av presentasjon

Anne Birkeland, anne.birkeland@nhm.uio.no

Oppgi

  • Navn
  • Arbeidssted
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Navn på presentasjonen
  • Sammendrag på 3-5 linjer

Deltakeravgift

Deltakeravgift er 300,-, studentpris 100,-. Dette dekker mat og drikke gjennom dagen. Betaling skjer ved faktura før fagdagen arrangeres, eller i betalingsautomat ved ankomst. Vi har dessverre ikke anledning til å ta mot kontant betaling.

Påmelding lukket

Museumspedagogisk fagdag er nå fulltegnet.

Emneord: Museumspedagogikk, seminar
Publisert 27. apr. 2017 11:22 - Sist endret 23. apr. 2022 09:34