2-dagers NiN-kurs 2021, etterutdanningskurs 15-NIN-INTRO

Kurset blir heldigitalt, og om forholdene tillater det, også holdt som "fysisk" auditorieundervisning onsdag 24. og torsdag 25. mars. på Blindern, auditorium 3 i Kristine Bonnevies hus.

Fra og med i år kan vårt 2-dagers NiN-kurs også taes som etterutdanningskurs (bra besvart spøreskjema gir PDF med bekreftelse på godkjent deltagelse), men du kan også delta uten å gjøre noe formelt ut av det.

Påmelding til kurset for deg som kun skal følge det digitalt gjøres i ett skjema, mens de som vil møte opp på Blindern til "fysisk" undervisning bruker et annet skjema (lenker under).

Lenke til Program

 

Lenke til påmeldingsskjema KUN DIGITALT: https://nettskjema.no/a/digitalt-nin-kurs

 

Lenke til påmeldingsskjema "FYSISK": https://nettskjema.no/a/fysisk-nin-kurs

(få plasser grunnet Corona-restriksjoner)

Påmelding her gir også adgang til det digitale, så du behøver ikke dobbeltregistrere deg

Melder du deg til kurset med fysisk oppmøte i auditorium, så forutsetter vi at du avstår fra å møte om du har symptomer på Covid-19 eller andre luftveisinfeksjoner. Vi anbefaler også at du tar den rent digitale utgaven om du er i risikogruppen, og at du vurderer om det ikke er lurere med digitalt kurs om du har lang reisevei.

 

Obs! Endringer kan forekomme - følg med på nettsiden. Corona-situasjonen og restriksjoner avgjør om det kan bli avholde "fysisk" kurs.

 

 

Tags: NiN, kartlegging, Mapping
Published Dec. 9, 2020 1:28 PM - Last modified Dec. 17, 2020 4:06 PM