Skoletilbud på Klimahuset

Bildet kan inneholde: smil, gest, interaksjon, lykkelig, lokk.

Vi tilbyr undervisningsopplegg om klima og klimaendringer for ungdomsskoler og videregående skoler. Undervisningen ledes av våre dyktige klimapedagoger.

I Klimahusets interaktive utstilling får ungdom lære om jordas klimasystem, konsekvenser av global oppvarming og hvordan de selv kan bidra til en mer bærekraftig fremtid. Våre undervisningsopplegg og omvisninger for skoleklasser tar utgangspunkt i utstillingen. Vi har også egne bærekraftseminar for lærere. 

For skoleklasser i Osloskolen

Etter avtale med Utdanningsetaten tilbyr vi gratis undervisningstilbud i Klimahuset for skoleklasser og lærere i Osloskolen. Velg blant skoletilbudene nederst på denne nettsiden. Alle skoletilbudene varer 90 minutter og ledes av våre klimapedagoger. 

For skoleklasser utenom Osloskolen

Private skoler, friskoler og skoler utenfor Oslo kan booke omvisning for skoleklasser. Omvisningen varer i 60 minutter. Prisen for en gruppe på inntil 15 personer er kr. 2000,-. En klasse på 30 elever må booke to omvisninger. Tidspunkt avtales nærmere etter innlevert skjema. Bestill omvisning for skole her.

 

Vil du ta med klassen til Klimahuset uten å følge et undervisningsopplegg er dere velkomne til det, så lenge dere har booket tid på forhånd. Her finner du informasjonen du trenger for et besøk med klassen til Klimahuset på egenhånd.

Hvis du har noen spørsmål kan du sende oss en epost.

Svart belte i klima: Klimautfordringen

Bli med og finn løsninger - og prøv dem ut i praksis!

Passer for: 8. trinn til vg3

Book tid

Svart belte i klima: Prosjekt Skape

Lag en klimautstilling!

Passer for: 8. trinn til vg3

Book tid

KlimaDialog

Løft elevenes forståelse gjennom dialog som metode. 

Passer for: 8. trinn til vg3

Book tid

Klimabesøk

Undervisning i utstillingen "Vi står i det nå" med våre klimapedagoger. 

Passer for: 8. trinn til vg3

Book tid

Bærekraftseminar

Inspirasjon og planlegging for lærere!

Passer for: lærerkollegier, trinn-team, avdelinger

Book tid