English version of this page

Museumsbutikken

I museumsbutikken på Naturhistorisk museum finner du sesongaktuelle gaver og suvenirer fra museet. Du finner ekte fossiler, vakre steiner, dyremodeller, hageredskaper, frø, plansjer, bøker, postkort og mye mer for både store og små. Mange av produktene finner du bare hos oss. Vi selger det som er nyttig og opplysende, men som også kan være til glede og gjøre deg nysgjerrig på alt det fine naturen har å by på. Nå og da selger vi også gjenstander fra museet.  Det kan være gamle laboratorieglass, plansjer og kart eller deler av gamle utstillinger. Gjenbruk er fint! Velkommen!

 

Covid-19-oppdatering

Vanlige smittevernhensyn og regler om avstand gjelder.

Besøk vår innholdsrike nettbutikk

I vår nettbutikk kan du bestille produkter som er produsert for Naturhistorisk museum. Vi sender produkter til hele landet, og du kan betale med bankkort eller Vipps.

Bildet kan inneholde: bokhylle, bygning, rektangel, hus, hyller.

For dine notater og skisser

En hagedagbok har du glede av hele året. La kreativiteten strømme, notér tanker og ideer! Våre nye, spesialproduserte notatbøker har malte motiver fra det gamle Geologisk museum. Les mer.

Bildet kan inneholde: organisme, gul, botanikk, kronblad, kunst.

Korsmos unike botaniske plansjer

Originaltrykk av Korsmos usedvanlig vakre og detaljerte botaniske plansjer fra 30-tallet er til salgs i butikken. De finnes i et begrenset opplag og vil aldri trykkes igjen på tilsvarende måte. Les mer.

Blomster og grønnsaker laget som kosedyr

Hva med en koseblomst?

Hvorfor må det være kosedyr – kan det ikke like gjerne være en koserødbet eller -mais?
Les mer.