Natt på museet - utsolgt

HUSK: Inngangen til dette arrangementet er ved porten i Sarsgate.

Dette arrangementet er nå utsolgt.

Hva skjer når lysene slukkes og nattdyra våkner til liv på museet? Opplev utstillingene våre på en helt ny måte!

jaguar, mørkt, skog, himmel

Naturhistorisk museum er full av fascinerende dyr og objekter som lever sitt eget liv når lysene slukkes. Denne kvelden kan du utforske et mørklagt museum, kun utstyrt med lommelykt. Se krystaller funkle som i de mørke hulene der de ble funnet og få et innblikk i neandertalernes, hodejegernes, dinosaurenes og ulvenes natteverden. Kanskje kan du høre dem også?

Billetter

Det kan kjøpes billetter til tre forskjellige innslipp denne kvelden. Inngang for arrangementet vil være ved porten i Sars' gate mot fremvisning av billett for din pulje. 

18:00 – Utsolgt (porten åpen fra 17:50)

19:00 – Utsolgt (porten åpen fra 18:50)

20:00 – Utsolgt  (porten åpen fra 19:50)

Viktig informasjon

  • Inngang ved porten i Sars' gate (Google Maps)
  • Lommelykter deles ut av museet ved inngangen til utstillingene og og leveres tilbake når man forlater museet. Lommelykt på mobil eller egne lommelykter må ikke benyttes da det skaper lysstøy og kan forringe opplevelsen. 
  • Anbefalt nedre aldersgrense er 5 år. Vi ber imidlertid foreldre selv om å vurdere om arrangementet er egnet for sine barn. Museet vil være mørkt og det vil spilles av lyder i lokalet som kan oppfattes som skumle. Kontakt museet om du er i tvil og ønsker mer informasjon om arrangementet. 
    • E-post: informasjon@nhm.uio.no
    • Telefon: 480 06 056
  • Vi gjør oppmerksom på at det vil være mørkt inne i Naturhistorisk museum og at blinkende lys kan bli brukt. Lyd vil også bli avspilt. 
  • Barnevogner ikke kan tas med inn i museet av sikkerhetsmessige årsaker, men kan parkeres ved museumsbutikken. 

 

Emneord: natt, skummelt
Publisert 12. jan. 2020 10:23 - Sist endret 13. feb. 2020 09:21