English version of this page

Eggende dager i påskeferien

Ikke rug på ferieplanene, vi har klekket dem ut for deg!

Det blir Eggende dager på museet i påskeferien for hele familien, vi holder åpent 10-17 hver dag. Bli med på jakt etter gullegg i utstillingene, og vinn et av eggene proppet med overraskelser. Se egg i forskjellige størrelser, former, farger og mønstre. Hvilken fugl har det største, og hvilken har det minste? Og vi gir deg selvsagt svaret på hva som egentlig kom først av høna eller egget.

Aktiviteter

Vi stiller ut egg i ulike størrelser, former, farger og mønstre. Dette er egg fra samlingene våre som vanligvis ikke er synlig for publikum. I utstillingene deler vi også morsomme fakta om egg. Blant annet gir vi deg svaret på hvilket dyr som har det aller største egget, du vil kanskje bli overrasket! Og en gang for alle skal du få vite hvem som kom først av høna og egget. 

Vi har gjemt fem gullegg i dyreutstillingene våre. Finn alle eggene skriv ned navnet på dyrene som passer på dem. Svarene leverer du i museumsbutikken. Vi trekker ut fem heldige vinnere som får ett egg hver stappfulle av overraskelser. Gulleggene er gjemt i utstillingene «Norske sal» og «Verdens dyr». Konkurransen avsluttes andre påskedag, 22. april, og vinnerne trekkes dagen etter. 

Velkommen til Eggende dager!
 

Publisert 22. mars 2019 12:47 - Sist endret 3. feb. 2021 07:57