Utekino: Little Shop of Horrors

Handwerk Botaniske har igjen gleden av å invitere til gratis utekino på Tøyen Hovedgård. Værforbehold og plassbegrensning.

Foto: Stefano Zucchincli/Wikimedia Commons

Kveldens film er Little Shop of Horrors, en musical fra 1986 med bla. Rick Moranis, Steve Martin og Bill Murray. Filmen vises analogt i sitt opprinnelige 35 mm format med engelsk tale, uten norsk tekst. Filmstart er klokken 21.00 presis og filmen varer i 93 min.

Første mann til mølla

Vi fyller opp uteplassen foran kaféen så langt det går. Av erfaring fylles det opp ganske fort og det vil bli kø. Kom derfor i god tid dersom dere har lyst til å se filmen.


Handwerk Botaniske starter ettermiddagen med å servere digg middag med god drikke fra kl 16:00-19:00. Meny kommer. Fra kl 19.00 rigges uteplassen om til kinovisning. Det blir sitteplasser på stoler men kun bakerst på uteområdet, og det ryddes plass til at folk kan sitte på bakken foran. For de som ikke har vært hos oss; det er grus på uteplassen der visningen skal være så ta med godt sitteunderlag. OBS: Begrenset antall stoler!

Verdt å huske på:

  • Være ute i god tid for å sikre deg plass.
  • Værforbehold og plassbegrensning
  • Ta med gode sitteunderlag og varme klær.
  • Det blir salg av pølser, popcorn, chips, kaffe, brus, øl og vin. Det er ikke tillat å ta med medbragt.


Vi har ikke anledning til:

  • Å holde av plasser
  • Å låse folk inn etter filmstart
  • Å la besøkende med barn komme foran i køen

NB! Portene til Botanisk hage vil stenge kl 19.00 med unntak av porten i Monrads gate (mot Munchmuseet) som stenger når vi er ferdig med innslipp. Den åpner igjen når filmen er ferdig. ca. kl 23.00. Følg med på Facebook-arrangementet hos Handwerk Botaniske for oppdatert info når det nærmer seg!

Velkommen!

Arrangør

Handwerk Botaniske
Emneord: utekino, Botanisk hage, kino
Publisert 4. sep. 2018 13:57 - Sist endret 2. des. 2019 11:49