Minikonsert og utstilling

Søndag ettermiddag kan du høre rap-duoen Rehab, se utstillingen Fremtiden er nå, og delta i klimaquiz

Rap-duoen Rehab innvier utstillingen
"Fremtiden er nå - ungdommers blikk på klima og mat i en tid med klimaendringer".

Duoen spiller kl. 13.00 og kl. 14.00
Mellom de to minikonsertene kan du ta en kikk på utstillingen og delta i klimaquiz.

Rehab består av de to tøyen gutta Ihab Ezzeldine og Reda Hussaini. De er 17 år og er med i klubben Sterling. Du kjenner dem kanskje fra Brennpunkt dokumentar på NRK om Tøyenløftet som ble vist i november 2017.
Rehab består av de to tøyen gutta Ihab Ezzeldine og Reda Hussaini. De er 17 år og er med i klubben Sterling. Du kjenner dem kanskje fra Brennpunkt dokumentar på NRK om Tøyenløftet som ble vist i november 2017.

Utstillingen er gratis. Åpningstidene er 10-20 hver dag.

Temaene klima, klimaendringer og matsikkerhet er blant de viktigste i vår tid. Hva tenker unge mennesker om dette? Vi undersøkte dette og resultatet kan man se i utstillingen. Bildene og tekstene har vi fått fra elever i seks klasser ved Hersleb, Elvebakken og Blindern videregående skoler. Til sammen har de sendt oss 202 bilder med korte tekster.

Emneord: klima, klimaendringer, utstilling, rap
Publisert 17. apr. 2018 11:30 - Sist endret 4. apr. 2019 15:16