Dødsnatt på museet – for voksne UTSOLGT

På Tøyen står et stort, tomt museum og venter på at oppussingen skal starte. Et perfekt sted å feire Dødsnatt. Det blir musikk, vin, fingermat – og død!

250 kroner per person.

Foto: Ram Gupta, NHM

Månedsskiftet oktober/november har vært forbundet med død og gjengangere helt siden druidenes og romernes tid, og ble feiret med til dels utagerende festivitas rundt et makabert tema. Vi inviterer til en sorgmunter aften på det som tidligere het Geologisk museum, med vin og fingermat, musikk og dans blant museumsmontrene. 

Utover kvelden tar vi for oss noen av de dødsrelaterte temaene som står våre naturhistoriske hjerter nær i form av korte stuntforedrag. Fossiler - hvor død går det an å bli? Finnes det zombier? Hva er idéen bak skjelettkapeller og katakomber? Nattsteinens hemmelige lys … Og ikke minst: Hva i all verden har gresskar med saken å gjøre?

Memento mori (husk døden). Hvorfor i all verden lager man skjelettkapeller? Anne Finnanger som har laget dette skjelettkapellet i miniatyr, vil gi deg svar under dødsnatten på museet. Foto: Karsten Sund NHM.

Billetten dekker: Velkomstdrink, fingermat, kaffe og kaker
Alle som kommer i kostyme får en gratis drink!

Vi har egen bar hvor du får kjøpt øl, vin og mineralvann

Bandet "Endelig Mandag Band" spiller til dans - selv om det er søndag

NB! Begrenset antall. Arrangementet koster 250 kroner per person, og dette betales ved påmelding.

Meld deg på her

Skjelettet "Anna fra India" slapper av i de tomme lokalene men gleder seg til festen 30. oktober. Foto: Anne Finnanger NHM

Publisert 29. okt. 2015 10:15 - Sist endret 27. jan. 2019 05:39