Humlevandring for barn

Bli med på humlevandring med La Humla Suse og lær hvordan du kan hjelpe dem! Humlene er bamsene i insektenes verden. En humle er rund, lodden, trivelig og lett å bli glad i.

Vi starter vandringen med å lære litt om humler, før vi forsiktig fange humler med håv, observere dem og bestemmer oss for hvilken spennende art vi har fanget. Så slipper vi dem fri igjen.

Barn og humler en tegning

På ulike vandringer kan vi følge deler av humlesesongen. Maivandringene byr på humledronninger, i juni kryr det av nye, spreke arbeidere, mens i august finner vi både nye store dronninger, slitne arbeidere og noen hanner med en lys «bart».

Vi i La Humla Suse vil gi barna kunnskap og forståelse som i fremtiden bidrar til at de tar vare på humlene. Det er en lærerik opplevelse for et barn å fange en humle i en håv.

Vi vil at våre humlevandringer  skal  skape gode naturopplevelser  og gi et varig minne om de verdifulle skapninger, samt å stimulere til videre engasjement.

Gled dere til humlevandringene  og vel møtt!

Humlevandringene passer for alle og er spesielt tilpasset barn. De er gratis og krever ingen påmelding.

La Humla Suse
Publisert 3. apr. 2019 13:58 - Sist endret 20. mai 2019 14:23