Skaperverksted: Lag et diorama fra forhistoriske Svalbard!

La deg inspirere av museets utstillinger og lag ditt unike diorama fra da fiskeøgler, svaneøgler og ammonitter levde på Svalbard. 

illustrasjon av hender som banker med hammer, tegner med blyant og syr

I denne månedens Skaperverksted skal vi bli kjent med juratiden på Svalbard, der fiskeøgler, svaneøgler, belemnitter, ammonitter, armfotinger og sjøliljer levde. 

Lag ditt helt egne diorama (miniutstilling) fra forhistoriske Svalbard. Vi har alt du trenger, og dioramaet kan du ta med hjem etterpå.

Mellom kl. 11 og 14 er professor i paleontologi, Øyvind Hammer, tilstede. Han har med seg ekte fossiler fra juratiden på Svalbard og er tilgjengelig for alle mulige spørsmål om utdødde arter og jordas historie.

Inspirasjon til utstillingen kan du hente i utstillingene våre. Klimaet har endret seg på Svalbard og gjennom hundrevis av millioner år har det vært både varmere og kaldere enn det er nå. I Klimahusets utstillinger kan du lære om klimaendringer gjennom tidene, både de naturlige og de menneskeskapte. I de geologiske utstillingene kan du se ekte skjeletter av fiskeøgler og svaneøgler funnet på Svalbard.

Skaperverksted skjer hver siste søndag i måneden. Tema for skaperverkstedene er knyttet til en eller flere av utstillingene ved museet. 

Skaperverkstedet i Klimahuset er inkludert i museumsbilletten og passer for barn fra 5 år. 

Billetter kan du kjøpe her. Den gir inngang til alle museets utstillinger.

Emneord: skaperverksted
Publisert 27. juli 2022 15:10 - Sist endret 25. aug. 2022 13:15