Naturhistorisk juleverksted

I år som i fjor har vi ryddet på loft og lager og inviterer til et unikt juleverksted med det vi fant. Vi lover mye vakkert, gøy og rart. Ta en naturhistorisk avstikker fra julestresset og lag unike julegaver og julekort hos oss!

Bildet kan inneholde: fugl, nebb, kreativ kunst, font, fjær.

På museet skjer det masse spennende forskning, vi har store samlinger med naturhistoriske objekter, det lages utstillinger, og det holdes omvisninger og arrangementer. På juleverkstedet vårt blir du kjent med noe av dette arbeidet gjennom ting og tang vi ikke lenger trenger, som du nå kan lage julegaver av.

Her finner du kort med gammel logo og vakre plansjer over arter som har fått en rift, isopor som har beskyttet et dinosaurskjelett under frakt, snus-esker brukt til å samle plantemateriale i ute i felt og trebokstaver som en gang i tiden ble brukt til å beskrive et objekt i en utstilling. For å nevne noe. Hvorfor kaste det når det kan bli noe vakkert - eller praktisk - som du kan ta med hjem eller gi til en venn?

Verkstedet passer for barn fra 3 år. Barn under 12 år må komme ifølge med en voksen. 

Tips til andre opplevelser 

  • Alle våre utstillinger er åpne og museumsbutikken er fylt opp med alt du trenger for en hyggelig, naturhistorisk julegavehandel.
  • Spis matpakka i biblioteket eller besøk kafeen for enkle lunsjretter, bakst og gode drikker.
  • Botanisk hage er vakker året rundt, så sett gjerne av tid til å rusle rundt i hagen som del av museumsbesøket.

Praktisk informasjon

  • Naturhistorisk juleverkstedet skjer i Klimahusets amfi hver søndag i desember frem til jul. 
  • Naturhistorisk juleverksted er inkludert i museumsbilletten som kan kjøpes her, i resepsjonen i Klimahuset eller i museumsbutikken.
Publisert 4. nov. 2022 09:38 - Sist endret 23. nov. 2022 14:21