Babyomvisning i geologiske utstillinger

Hver tirsdag er det babyomvisning på Naturhistorisk museum. Ukens babyomvisning er i geologiske utstillinger.

illustrasjon: baby i bæresele, dame med steinhode, dinosaur

Bli kjent med museets nyeste utstilling i nyrenoverte Geologisk hus. Her viser vi 4,5 milliarder år med naturhistorie. Du får en oversikt over utstillingens etasjer, og får møte noen av våre største forhistoriske dyr, og sjeldneste og vakreste mineraler og bergarter.

Oppmøtested: Ved inngangen til geologiske utstillinger, bak museumsbutikken.

Naturhistorisk museum har babyomvisning hver tirsdag fra 12.30-13.00. Vi rullerer på hvilke utstillinger vi har omvisninger i. Babyomvisningene er inkludert i museumsbilletten, med unntak av babyomvisning i Botanisk hage som er gratis.

Omvisningene er tilpasset småbarnsforeldre med barn opp til 2 år og varer derfor i 30 minutter. Her er det rom for byssing, gråting og jubelrop underveis.

Vogner må parkeres under omvisninger i innendørs utstillinger. Museet har noen bæreseler til utlån hvis du ikke har selv. Omvisningene i hagen er tilrettelagt for barnevogn.

Etter omvisningen kan du oppleve utstillingene i eget tempo, trille en tur i hagen eller nyte en lunsj i kafeen Handwerk Botaniske, midt i Botanisk hage.

Publisert 28. juli 2022 11:48 - Sist endret 28. juli 2022 11:48