Babyomvisning i zoologiske utstillinger

Hver tirsdag er det babyomvisning på Naturhistorisk museum. Ukens babyomvisning er i zoologiske utstillinger.

llustrasjon: baby som krabber, mann med froskehode, løve, fugl

Bli med en av våre zoologer på ekspedisjon i våre zoologiske utstillinger! Våre formidlere er kjent for stor formidlingsevne, kunnskap og fun facts om verdens dyr, så her kan vi garantere at du vil overraskes - og lære noe nytt.

Oppmøtested: Ved inngangen til zoologiske utstillinger, bak museumsbutikken.

Naturhistorisk museum har babyomvisning hver tirsdag fra 12.30-13.00. Vi rullerer på hvilke utstillinger vi har omvisninger i. Babyomvisningene er inkludert i museumsbilletten, med unntak av babyomvisning i Botanisk hage som er gratis.

Omvisningene er tilpasset småbarnsforeldre med barn opp til 2 år og varer derfor i 30 minutter. Her er det rom for byssing, gråting og jubelrop underveis.

Vogner må parkeres under omvisninger i innendørs utstillinger. Museet har noen bæreseler til utlån hvis du ikke har selv. Omvisningene i hagen er tilrettelagt for barnevogn.

Etter omvisningen kan du oppleve utstillingene i eget tempo, trille en tur i hagen eller nyte en lunsj i kafeen Handwerk Botaniske, midt i Botanisk hage.

Publisert 28. juli 2022 11:48 - Sist endret 28. juli 2022 11:48