Barnas bokmøte: Boken om Roar

Møt dinosaurekspert og forfatter Jørn Hurum i Naturhistorisk bibliotek. Hurum skal fortelle fra boken om Triceratopsen Roar.

Tegning av Triceratopsen Roar

Illustrasjonsfoto: Boken om Roar

Jørn Hurum er en av Naturhistorisk museums mest kjente vitenskapsformidlere og dinosaurekspert. Denne lørdagen kommer han til Naturhistorisk bibliotek for å fortelle fra boken om Triceratopsen Roar. Jørn tar oss med på en spennende reise tilbake til krittiden da Roar levde. 

Om boka

Roar er navnet på et fantastisk Triceratops-fossil som nylig ble funnet og gravd ut. Og denne boken forteller hele Roars historie. Hvordan levde egentlig planteeteren med det digre hodet? Hvordan klarte den seg mot fiender som Tyrannosaurus rex? Og hvordan finner man egentlig et fossil?

Jørn Hurum er en av våre fremste vitenskapsformidlere, og her tar han oss i velkjent stil med på en spennende reise tilbake til krittiden. Boken, som er illustrert av en av landets dyktigste naturillustratører, inneholder også en mengde spennende fakta om funn og utgraving av fossiler, og om dinosaurer generelt.

Les mer om boka på forlagets sider.

Barnas bokmøte er en serie med arrangementer i Naturhistorisk bibliotek hvor barn kan møte forfattere som har skrevet spennende bøker.

Praktisk informasjon

Publisert 21. okt. 2022 11:02 - Sist endret 2. nov. 2022 11:50