Lek og les, tegn og brett i vårt nye barnebibliotek

I museets nye bibliotek er det tegne- og origamiverksted hver dag i sommer. Vi har også et stort utvalg bøker om dyr, planter, stein og dinosaurer du kan utforske mens du er her.

Foto: Lars Petter Pettersen/NHM

Foto: Lars Petter Pettersen, NHM

Ta med barna og opplev vårt flunkende nye naturfagbibliotek for barn. Her finner du i tillegg til bøker og tegnebord, byggeklosser, lekedyr, putekrok og små «hemmelige» rom som gir plass for lek og utforsking - og et pusterom for foreldre.

Vi har et stort utvalg bøker om dyr, planter, stein og dinosaurer for voksne og barn i alle aldre. I tegneverkstedet kan barna tegne favorittdyret eller noe de har opplevd på Naturhistorisk museum og brette dyr og planter med origamiteknikk.

Biblioteket i underetasjen på Brøggers hus, samme bygning som de geologiske utstillingene. Her kan du også ta matpausen. Ta med egen mat og drikke, du er velkommen til å bruke vannkokeren og spisebordene.

Biblioteket er inkludert i museumsbilletten.

Publisert 22. juli 2022 11:16 - Sist endret 29. juli 2022 12:49