Utekino i Botanisk hage: Jurassic Park

NB! Kun porten i Monradsgate ved Munch-museet vil være åpen fra kl. 19, og den vil stenges dersom arrangementet blir fullt.

Med støtte fra Norsk Filminstitutt inviterer Handwerk Botaniske til utekino med visning av klassikeren Jurassic Park. (værforbehold)

Illustrasjon: NHM (modifisert fra foto av Andrea Marambio)

Handwerk Botaniske har igjen gleden av å invitere til utekino på Tøyen Hovedgård. Filmen vises med støtte fra Norsk Filminstitutt og i samarbeid med Naturhistorisk museum.

Kveldens film er Jurassic Park, en nyere klassiker fra 1993. Filmen vises analogt i sitt opprinnelige 35mm format med engelsk tale, uten norsk tekst. Filmstart er klokken 20.30 presis.

Fra 17-19 vil det være mulig å få seg digg middag med god drikke fra Handwerk Botaniske.

Fra kl 19.00 rigges uteplassen om til kinovisning. Det blir satt ut stoler bakerst på uteområdet (begrenset antall) og det ryddes plass til at folk kan sitte på bakken foran.

Vi anbefaler alle å:

• være ute i god tid for å sikre seg plass.
  • ta med gode sitteunderlag og varme klær.

Det blir salg av popcorn, chips, kaffe, brus, øl og vin.

Viktig å merke seg:

• Portene i hagen vil stenge kl 19.00 med unntak av porten i Monradsgt. (mot Munchmuseet), som stenger når vi er ferdig med innslipp ca kl 20.30. Den åpner igjen når filmen er ferdig ca kl 23.00. Følg med på arrangement-siden på Facebook eventen for oppdatert info når det nærmer seg!
  • Værforbehold og begrenset antall plasser.

Med støtte fra

LAVA og Handwerk Botaniske